Your ads will be inserted here by
Easy Plugin for AdSense.
Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
ארוחת בוקר במלון ישראלי היא בדרך כלל די שגרתית. אנחנו עומדים בתור לסלט, לבר החביתות ולערימת הלחמניות שזועקת לעזרה ומקווים שאף אחד לא יגמור לנו את הגבינה הצהובה. עד לפני כמה שנים התמונה הזאת הייתה המצב הטוב ביותר בנושא ארוחות הבוקר במלונות ישראליים, אבל היום המגמה מתהפכת והרבה מאד מלונות עוברים מהפכה.
ארוחת הבוקר במלונות הרשתות הגדולות, ביניהן רשת ישרוטל שלה מלונות בכל רחבי הארץ, מוקפדת יותר, טעימה יותר ומגוונת יותר ובדרך כלל מוגשת בצורה מרווחת ונוחה יותר כך שאין צורך להמתין בתור או לחכות שימלאו מחדש את מגש הגבינות.
חומרי גלם איכותיים והגשה אטרקטיבית
לראייה אפשר לקחת את מלון בראשית שנמצא במצפה רמון. המלון המרשים הזה יצר סטנדרטים חדשים בתחום האוכל במלונות. מדובר בתפריט מושקע ויוקרתי, שכל פירור בו עבר מחשבה ושיקול של שפים וטבחים מנוסים. במלון אפשר למצוא ארוחות בוקר טריות המוגשות בצורה ייצוגית וכזו שמכבדת את אורחי המלון. הכל טרי, חם, בושל בזה הרגע. התפריט מגוון מאד וכל אחד, גם אנשים שהם צמחוניים, טבעוניים, סובלים מבעיות כולסטרול, שומרים על דיאטה וכו', יכולים למצוא במלון את מה שיעשה להם את הבוקר לקצת יותר מזין וטעים.
הדוגמה של מלון בראשית היא רק דוגמה אחת קטנה. היום מלונות רבים עוברים את המהפכה הזו ומציעים לאורחים ארוחת בוקר מושקעת ממש כמו שיקבלו במסעדה יוקרתית. הלחמים נאפים במקום והם טריים וחמים כשהם יוצאים לאורחים, הירקות נבחרים בקפידה, נשטפים ונחתכים בצורה נוחה ומגוון הסלטים מרהיב.
הבופה במלונות ישראל, ממלונות ישרוטל ועד צימרים בצפון, הוא כבר לא מה שחשבתם. מדובר בארוחת בוקר מושקעת ומרהיבה, שעושה חשק לאכול ולזלול בלי הפסקה, אבל אל תשכחו לשמור מקום לארוחת הצהריים.