השפים של פודסטפס

השפים של פודסטפס

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

אם אתם מחפשים סדנאות אוכל עבור יום גיבוש קבוצתי, כדאי שתדעו, שאחד מהפרמטרים החשובים ביותר שיש לתת עליהם את הדעת כאשר מחפשים סדנת אוכל היא: השפים אשר מעבירים את הסדנאות במקום. על פי טיב, מקצועיות ואיכות השף העומד בראש כל סדנא, ניתן לדעת מה יהיה הלך הרוח בסדנא, כיצד הסדנא תועבר ועם איזה כלים פרקטיים וידע הקשורים לעולם הבישול, תצאו בסוף הסדנא. לכן, אם אתם מחפשים סדנאות אוכל אשר השפים העומדים בראשם הינם שפים מקצועיים, מנוסים ואיכותיים, כדאי שתכירו את סדנאות האוכל של פודסטפס, אשר בראשן עומדים השפים של פודסטפס, הידועים כשפים מקצועיים, מנוסים ואיכותיים מאין כמותם.

מי הם השפים של פודסטפס

כאמור, סדנה קולינרית טובה מתחילה במקצועיות, באיכות ובניסיון השף אשר עומד בראשה. לכן, כדאי שתכירו את השפים של פודסטפס:

  • שף נועם שליו- שף נועם שליו הוא מהבעלים של פודסטפס. שף נועם שליו גילה את אהבתו לתחום הקולינרי בימי השירות שלו בחיל הים. במטבח הספינה התנסה נועם לא מעט בסגנונות בישול שונים. לאחר שהשתחרר, החל ללמוד קונדיטוריה והקים את פודסטפס עם אחותו הגדולה עינת. נועם שליו עזב ללונדון למשך כ3 שנים אשר במהלכם למד בleiths – school of food and wine את מה שקשור לעולם הבישול ולאחר מכן, חזר לפודסטפס. שף נועם מעביר סדנאות לקבוצות גדולות ומתמחה בבישול הצרפתי המודרני, ביין ותחום הקונדיטוריה
  • שף אבישי סייג- אביחי התמחה בניו יורק בתחום הקייטרינג וסיים את לימודיו בTHE INSTITUTE OF CULINERY EDUCATION. בארץ עסק בעיקר אבישי בבישול ככלי טיפולי והעביר סדנאות טיפוליות באמצעות בישול במסגרות שונות הכוללות: נוער בסיכון, אוכלוסיית חינוך מיוחד ועוד. כיום אבישי הוא אחד מהבעלים של פודסטפס והוא מעביר סדנאות בישול לחברות תוך שימת דגש על ההתנהלות הארגונית בהן.
  • שף גיא ישראלי- גיא רכש את אהבתו לבישול מצפייה באמו כאשר היה קטן. גיא למד קונדיטוריה בבית ספר הגבוה: "בישולים" בתל אביב ורכש לא מעט ידע במסעדות איטלקיות מגוונות ושונות בנוגע לסוגי מאכלים רבים. גיא הוא בוגר תואר לביו טכנולוגיה ימית והוא מעביר את כל הידע שצבר בבישול במסגרת סדנאות הבישול
  • שף קונדיטור ובולנג'ר דניאל אנור- דניאל התחיל את דרכו כעוזר לקונדיטור במלון הולידי אין. במהלך השנים עבר בבתי הקפה והמסעדות הטובים ביותר וחקר חומרי גלם. כיום הוא עובד יחד עם השף: "גולי פנחסוב" במאפיית קמחים ומייעץ לקונדיטוריות בחו"ל. הוא מתמחה במאפים, לחמים ובקונדיטוריה צרפתית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן