קייטרינג חלבי כנישה חדשה באוכל לאירוח

קייטרינג חלבי כנישה חדשה באוכל לאירוח

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

לאוכל באירוע יש משקל גדול בחוויה של המארחים והמוזמנים. באירוע מצומצם ואינטימי חשיבות האוכל וטבעו עולה אפילו יותר היות ואין התרחשויות מרכזיות, רועשות ומושכות תשומת לב – האוכל הופך לב האירוע

קייטרינג חלבי מהווה אוכל בוטיק מגוון ועשיר וכאשר הוא מדויק ונכון הוא יוצר חווית אירוח מושלמת.

 

יתרונות הקייטרינג החלבי

  1. 44בניגוד למשוער, קייטרינג חלבי מספק מגוון עצום של תפריטים ומנות – נישה זו מספקת אוכל גורמה, מוקפד, מדוייק וטעים להפליא ובניגוד לקייטרינג בשרי ניתן להשתמש בכל סוגי החמאה העשירה על מנת להקפיץ את המנה ולהביאה לרמה אחרת לגמרי. יתרה מזו, הקינוחים יהיו חלביים משמע שטעמם עולה עשרות מונים על קינוחים פרווה המחוייבים על פי חוקי הכשרות בארץ לקייטרינג בשרי.
  2. יצירתיות ומקוריות – קייטרינג בשרי נשען על מרכיב עיקרי, הבשר, וסביבו תוספת של פחמימה או ירקות שונים. הקייטרינג החלבי אינו נשען על מבנה קבוע ולכן מגוון המנות העיקריות הוא עצום: דגים, סוגי פסטות שונות, ממולאים, קדרות, וכדומה. הגיוון מתבטא גם בסוגי הממרחים, הרטבים, המרקים והמילויים העצומים הניתנים לבחירה מהתפריט.
  3. התאמה למגוון סוגי אירועים – מחתונות ובר מצוות ועד בריתות ואירועי בוטיק עסקיים, קייטרינג חלבי יענה על הדרישות הקולינריות ויספק מאכלים מגוונים, עשירים בטעם מעודן ובתבלון עדין ויותירו את האורחים עם חוויה קולינרית מהרמה הגבוהה ביותר. יתרה מזו, קייטרינג חלבי מתאים להגשה בכל תנאי מזג האוויר וזאת משום המגוון העצום של המנות המוצעות בו (בקיץ – מנות קלילות ומרעננות וקינוחים קפואים ובחורף – מרקים, קדרות עשירות וקינוחים חמים ומפנקים).
  4. מענה לצמחונים וטבעונים – קייטרינג חלבי אינו מקפח אף זרם תזונתי. טבעוניים יהנו ממנות עיקריות וסלטים על טהרת הצומח וחובבי החלבון יהנו ממנות דג משובחות.
  5. כשרות – היות ואין בשר בתפריט המוצע אפשר להגיש ה-כ-ל ואין חשש לא למארחים ולא לאורחים לאכול מאכל זה או אחר. יתרה מזו, הכשרות מספקת הקפדה דקדקנית על חומרי הגלם ותהליכי הבישול השונים.
  6. חומרי גלם משובחים, טריים ואיכותיים – חברות המתמחות בתחום הקייטרינג החלבי חייבות להקפיד על שימוש בחומרי גלם מהרמה הגבוהה ביותר. האוכל מוקפד ומדוקדק ואיזון התפריט מתבסס על שילוב נכון של חלבונים, פחמימות ושומנים טובים כך שהמארחים והאורחים נהנים מאוכל טרי, בריא, טעים להפליא ומאוזן.
  7. עולם הקינוחים – אין זה סוד כמוס כי שימוש בחמאה, שמנת ושאר מוצרי החלב הם הדובדבן שבקצפת בתחום הקייטרינג החלבי. יתרה מזו, אפילו האפשרות להגיש משקאות חמים, מבוססים על חלב, כמו קפה הפוך או שוקו חם, מקפיצים את רמת האירוח ומקנים למארח ולאורחים חוויה קולינרית שונה מהמוכר והידוע בארץ.

לסיכום,

אם כן, אלו החפצים באירוע בוטיק, משובח ומענג המספק חוויה קולינרית גבוהה ואיכותית רצוי שיבחרו בהגשת קייטרינג חלבי לאורחיהם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן